Directions to ký kết Túc Xá Đại học tập Y thủ đô (Khương Thượng) with public transportation

The following transit lines have routes that pass near cam kết Túc Xá Đại học Y hà thành

How to lớn get to ký Túc Xá Đại học Y thủ đô by Bus?

Click on the Bus route lớn see step by step directions with maps, line arrival times and updated time schedules.

Bạn đang xem: Ký túc xá đại học y hà nội

Station Name Distance
39 Đông Tác 2 min walk VIEW
Số 3c5 Lương Định Của 2 min walk VIEW
83a ngôi trường Chinh 2 min walk VIEW
Cạnh hàng Rào kho lưu trữ bảo tàng Không Quân - Đường Tôn Thất Tùng Kéo Dài 10 min walk VIEW
150 Lê Trọng Tấn 13 min walk VIEW

Line Name Direction
23 (B) Nguyễn Công Trứ VIEW
99 (B) Ngũ Hiệp VIEW
18 (A) Đại học tập Ktqd VIEW
16 (A) Bx Mỹ Đình VIEW
19 (A) nai lưng Khánh Dư VIEW
24 (B) mong Giấy VIEW
12 (B) Khánh Hà VIEW
84 (B) công ty Nơ. 4b kđt Linh Đàm - Nguyễn Duy Trinh VIEW

What are the closest stations to cam kết Túc Xá Đại học tập Y Hà Nội?

The closest stations to ký kết Túc Xá Đại học Y hà nội are:

39 Đông Tác is 43 meters away, 2 min walk. Số 3c5 Lương Định Của is 87 meters away, 2 min walk. 83a ngôi trường Chinh is 151 meters away, 2 min walk. Cạnh hàng Rào bảo tàng Không Quân - Đường Tôn Thất Tùng kéo dài is 697 meters away, 10 min walk.

How much is the Bus fare to cam kết Túc Xá Đại học tập Y Hà Nội?

The Bus fare to ký kết Túc Xá Đại học tập Y hà thành costs about ₫7000.00 - ₫8000.00.

See ký kết Túc Xá Đại học Y Hà Nội, Khương Thượng, on the map

Get directions now

The Most Popular Urban Mobility tiện ích in Hanoi.
All local mobility options in one app

Public Transit to cam kết Túc Xá Đại học tập Y thủ đô hà nội in Khương Thượng

Wondering how to get to cam kết Túc Xá Đại học tập Y thủ đô in Khương Thượng, Vietnam? Moovit helps you find the best way khổng lồ get to ký Túc Xá Đại học tập Y tp. Hà nội with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides không tính phí maps & live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, & find out how long does it take lớn get to cam kết Túc Xá Đại học tập Y hà nội thủ đô in real time.

Looking for the nearest stop or station to ký Túc Xá Đại học Y Hà Nội? kiểm tra out this các mục of stops closest to your destination: 39 Đông Tác; Số 3c5 Lương Định Của; 83a trường Chinh; Cạnh hàng Rào bảo tàng Không Quân - Đường Tôn Thất Tùng Kéo Dài; 150 Lê Trọng Tấn.

You can get to ký kết Túc Xá Đại học tập Y tp hà nội by Bus. These are the lines and routes that have stops nearby - Bus: 12, 16, 19, 24

Want to lớn see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from & directions to cam kết Túc Xá Đại học tập Y hà thành easily from the Moovit phầm mềm or Website.

We make riding to ký Túc Xá Đại học tập Y thành phố hà nội easy, which is why over 930 million users, including users in Khương Thượng, trust Moovit as the best ứng dụng for public transit. You don’t need to tải về an individual bus ứng dụng or train app, Moovit is your all-in-one transit ứng dụng that helps you find the best bus time or train time available.

Xem thêm: Vài Suy Nghĩ Về Giáo Dục - V I Suy Nghĩ Về Gi O Dục (Vai

For information on prices of Bus, costs and ride fares to ký Túc Xá Đại học tập Y Hà Nội, please check the Moovit app.